Yayın tarihi : Kategoriler : Genel

Son Dakika İndirim Haberi!

Konut Kredisi Faizi Düştü, Tüm Bankaların Güncel Kredi Oranları Listesi İle En Uygun Konut, Taşıt ve İhtiyaç Kredisi Faizleri

Bankaların kredi faiz oranları düştü! Son dakika kredi faiz indirim haberleri gelmeye devam ederken sizler için 25 Eylül 2019 tarihli tüm bankaların güncel konut kredisi, taşıt kredisi ve ihtiyaç kredisi faiz oranları listesi ile en uygun kredi veren bankalar listesi hazırladık! İşte banka banka tüm liste ile kredi faizlerinde son durum!
Bankaların kredi oranları düşmeye devam ediyor.  Merkez Bankası tarafından yapılan faiz müdahalesi sonrası özel bankalarda kredi faiz indirimi yine başlarken kamu bankaları ise aradaki makasın kapanması için beklemede kalmayı tercih ediyor.  Türkiye Finans Katılım Bankası Kar Payı Oranı Düştü!  Bugün gelen son dakiki konut kredisi faiz indirimi haberi ile Türkiye Finans Katılım Bankası kar payı oranı için indirime gitti.  Daha önce yüzde 1.33 olan kar payı oranı alınan karar ile beraber yüzde 1,16 seviyesine çekildi.

En Uygun Konut Kredisi Veren İlk 10 Banka ve 25  Eylül 2019 Tarihli Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları Listesi

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99 (Vakıfbank Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanmaktadır)

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99 (Ziraat Bankası Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanmaktadır)

Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99 (Halkbank Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanmaktadır)

Ziraat Katılım emlak365.com  Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99

Kuveyt Türk Konut Kredisi Faiz Oranı  % 1.11 (kredili hayat ürünü alanlara 3 puan indirim ile yüzde 1.08 faiz oranı ile konut kredisi veriliyor)

TEB Konut Kredisi Faiz Oranı % 1.15

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı % 1.17

Akbank Konut Kredisi Faiz Oranı % 1.17

Albaraka Türk Konut Finansmanı % 1.19

Garanti Bankası  Konut Kredisi Faiz Oranı  % 1.20

 


Etiketler : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aradığınız gayrimenkulü bulamadınız mı?

Bizi arayın. Aradığınız gayrimenkulü size kısa sürede bulalım. 0 850 303 07 34